Concept Desiree

„Design floral pentru evenimente cu personalitate!”

Desiree Flowers  and Events  este o afacere de familie, dedicata celor care isi doresc sa organizeze un eveniment sau celor care doresc doar un buchet sau un aranjament floral cu personalitate.

Ne caracterizeaza doua atribute: pasiunea si dedicarea!

Cliseul nu este un termen care sa ne caracterizeze. Ofertele standard si replicile unor modele predefinite nu exista in vocabularul nostru si al clientilor nostri. Abordam aranjamentele florale si buchetele de flori cu originalitate, tinand cont de stilul si povestea clientilor. Echipa Desiree Flowers and Events va ofera si consultanta necesara, bazandu-se pe experienta celor cinci ani de activitate si pe studiile certificate , in domeniul floristic, propunandu-va solutii florale creative. Trebuie doar sa va doriti mai mult, sa va doriti un aranjament floral cu adevarat deosebit!

Le suntem alaturi clientilor nostri, le acordam toata atentia si cautam solutii. Suntem adeptii cautarii solutiei potrivite in momentele cruciale si nu ne rezumam doar la constatarea problemelor si cautarea unor vinovati. Clientilor nostri le pretindem intelegere in momentele tensionate si le garantam ca ne dorim la fel de mult ca si ei sa nu le inselam asteptarile. O buna comunicare si increderea pe care ne-o acordati sunt tot ceea ce ne dorim de la voi.

Respectam bugetul alocat de voi si ne adaptam acestuia, dandu-ne tot interesul sa obtinem maximum de efect vizual.

Va puteti  baza pe noi pentru:

*Buchete
*Lumanari cununie/botez
*Butoniere
*Corsaje
*Coronite
*Aranjamente florale pentru masinile mirilor
*Aranjamente florale pentru mesele invitatilor
*Aranjamente florale pentru masa mirilor
*Décor cununie civila in aer liber
*Arcada si stalpi pentru biserica
*Photo corner, panou primire invitati
*Numere de masa, cufar pentru bani
*invitatii nunta/botez, mape de bani, meniuri
*Fum greu si artificii pentru interior cu  flacara rece
*Cabina foto tip oglinda
*Servicii bartending
*Baloane cu heliu si arcada din baloane
*Porumbei
*Pahare personalizate pentru miri  si nasi
*Actor oficiere cununie civila in aer liber, etc.

This

This

This

This

This

This

This

Daca ceea ce am realizat pana acum te-a convins si daca te regasesti in profilul clientului descris de noi, cu mare drag iti vom face si buchetul visurilor tale.

* Important !!! *

Avem mereu promotii !

Promotiile noastre urmaresc premierea clientilor si nu cumpararea acestora. Nu ne dorim sa ne alegeti pentru beneficiul financiar, ci sa va multumim intr-o maniera evidenta pentru faptul ca ne alegeti pentru ceea ce realizam!

Close Menu