Echipa

Vom incepe prezentarile

prin a va vorbi despre noi, asteptand cu nerabdare sa ne vorbiti si despre voi!

Violeta

Dupa 5 ani petrecuti pe un post de economist si 3 ani ca organizator de evenimente, in calitate de manager  al unui restaurant de tip ballroom, am ajuns in sfarsit in punctul in care pot  afirma ca iubesc  ce fac si ca abia astept sa inceapa  o noua zi de lucru. Desi pare a fi un cliseu, astept cu nerabdare  sfarsitul  de saptamana, pe care il petrec  in atelier , lucrand la visul unor oameni a caror poveste de viata ajung sa o cunosc, pe parcursul numeroaselor intalniri ce  preced  marele eveniment.

Iubesc florile , imi plac nuntile si energia pozitiva ce le inconjoara, oamenii indragostiti si povestile lor de iubire.

Sunt o persoana pragmatica, ce viseaza cu ochii deschisi doar atunci cand tine flori in maini.

Imi place sa lucrez cu oamenii si sa reusesc sa le transmit siguranta ca sunt ascultati, intelesi si indrumati cu cele mai bune intentii. Nu pun niciodata pe prim plan aspectul financiar , deoarece consider ca acesta este drumul sigur catre esec. 

Fiecare nunta si fiecare comanda este pentru mine un proiect personal, o poveste din care fac parte pana cand voi va declarati pe deplin multumiti.

Cursurile urmate in domeniul floristic mi-au oferit  increderea de care aveam nevoie pentru a-mi asuma responsabilitatea  organizarii unor evenimente atat de importante precum nunta  si botezul.

Datorita faptului ca munca noastra a fost apreciata , iar recomandarile voastre au fost primite cu caldura de multi alti viitori miri, dar si de persoane care isi doresc sa ofere celor dragi un aranjament floral deosebit, ne-am vazut nevoite sa ne cautam o colega si sa ne cooptam in echipa si sotii.

Laura

Am renuntat la un job dintr-o corporatie pentru a-mi implini un vis. Mi-am dorit tot timpul sa vad oameni fericiti.

Viata mi-a scos in cale un om minunat, Violeta, intr-un moment in care amandoua aveam nevoie de o schimbare. Asa a luat nastere un proiect minunat care s-a dovedit a fi exact ceea ce ne doream.

Am  descoperit florile si frumusetea lor… a fost dragoste la prima vedere! Am realizat ca acesta este locul meu si am inceput sa ma exprim prin intermediul  florilor. In fiecare aranjament  floral pe care il realizez las si o particica din mine.

Am inceput sa cunosc natura, sa  apreciez chiar si un fir de iarba. Am descoperit ca nu exista “buruieni” si ca fiecare planta are farmecul ei. Aici apare tototdata si marea provocare pentru mine: imi doresc ca toata lumea sa vada frumosul in natura, asemeni  mie, sa vada dincolo de  aparenta banalitate a unei frunze.

Lumea noua in care am intrat ma provoaca in fiecare zi sa dau tot mai mult, sa ma autodepasesc  si imi hranesc  sufletul cu multumirile voastre, ale celor ce ne pasiti pragul .

Atunci cand lucrez, pierd notiunea timpului , singurul meu gand fiind acela de a auzi acel “ Wow! Este superb!”.  Pentru aceste cuvinte magice muncim si doar ele sunt recompensa noastra, facandu-ne sa mergem mai departe, in aceasta minunata aventura.

Dorinta mea este aceea  ca toti cei ce trec pragul agentiei noastre sa se simta ca acasa , sa gaseasca  la noi tot ceea ce isi doresc pentru  evenimentul lor si sa aiba convingerea  ca au facut cea mai buna alegere!

Doina

Face parte acum din echipa si  familia noastra!

Fara experinta in domeniul floristic, Dorina s-a acomodat  foarte repede si ne-a dovedit ca poate invata repede, ca iubeste florile si ca ne impartaseste pasiunea  pentru creatie florala.

Intr-un an ne-a demonstrat ca am facut o alegere buna, ca isi merita locul in echipa si ca are calitatile necesare  pentru a ne reprezenta in relatia cu voi, clientii nostril.

Sorin si Alex

Au raspuns  fara echivoc, invitatiei noastre de a ni se alatura , revenindu-le sarcina de a se ocupa de decorurile exterioare, precum si  a celor de mare dimensiune , din salile de evenimente.

Cu ei alaturi, echipa este cu adevarat  completa si acesta este inca unul din lucrurile ce fac din aceasta afacere o afacere de familie , de suflet.

Close Menu